mai 2012

I remember tears streaming down your face

  • ☆31.05.2012 kl.20:40 ☆

Hei, det er lenge siden. Ting går sånn passe tror jeg. Vet ikke. Vet ingenting. Tok bussen alene i dag, var livredd.

Jeg vil gråte hele tiden nesten. Jeg vil gråte når jeg tar i mat, når jeg spiser mat, når jeg ser tynne folk, når jeg ser pene folk, når jeg ser hvordan mamma skjelver, når jeg ser meg i speilet, når jeg hører på musikk, når jeg må si noe i timene på skolen, når læreren min snakker til meg, når folk jeg ikke kjenner godt snakker til meg, når folk ser på meg, når jeg starter å tenke, når jeg ser skygger og skikkelser over alt, jeg vil gråte hele tiden.

Jeg er kjempe bekymra for mamma. Det å se hvordan hun prøver å holde hendene i ro, mens de skjelver som bare faen. Det å se at hun noen ganger ikke klarer å gå selv, hvordan hun enten må bli støttet av noen, eller krype over gulvet fordi beina skjelver for mye til at de kan holde henne oppe. Det knuser meg. Jeg hater å se hvor mye tynnere hun blir. Hun går så mye ned i vekt, og så fort! Jeg hater den forferdelig samvittigheten jeg får når jeg er borte, når jeg ikke hjelper nok til i huset, når hun har vondt, når hun er trøtt og sliten og lei seg. Jeg vil så veldig gjerne bytte! Jeg vil ta vekk all smerten hennes, jeg vil heller ha den selv enn at hun skal ha alt. Mamma må kanskje sitte i rullestol, ikke alltid, men noen ganger. Hun har kanskje ME. Det skremmer livet av meg.

Jeg er livredd, og utslitt.

14 år gammel jente som er redd for alt og alle, sliter med stor skadetrang og spiseforstyrrelser? Er ikke sikker på hva som er galt med meg en gang.
------------------------------------------------------------------
N E I T H

N E I T H

14, Hol


☆ Designet er laget av Liam
hits