februar 2012

Hunger games

 • ☆29.02.2012 kl.20:08 ☆

Jeg skal på midnattspremieren og jeg gleder meg som en unge. Jeg skal møte Kristine, det blir kos. Kommer hjem i fire tiden på natta da, men det er verdt det. Har dårlig samvittighet for at pappa skal kjøre og sånn, men jaja. 

 

Hei

 • ☆28.02.2012 kl.19:17 ☆

Fire dager siden jeg har blogget, det føles som en evighet, men nei, det har bare gått fire dager. Tiden går sakte. Jeg gleder meg til neste uke for da har vi vinterferie, og da håper jeg at tiden går veldig sakte. Jeg skal sove og slappe av og kanskje trene litt. Jeg håper jeg får trent en del, men hvis vi skal til camping vogna, blir det nok mest lesing. Kanskje jeg tar med mac'en sånn at jeg kan spille sims 3. Det er gøy. Det er jo ikke nett der da, det er bæsj. Menmen, det er jo ikke sikkert vi drar en gang. 

I morgen skal Vil komme til meg etter skolen, vi skal spille Zelda. Mamma kjøpte Zelda: Twilight princess til meg og broren min, og nå er begge to hekta. Så spilte jeg og Vil det, og nå er hun og hekta. Heh. Så da blir det Zelda i morgen. Jeg har ikke kommet så langt da, men broren min har kommet litt lengre og skal hjelpe meg over et sånn tak fordi det var skumle fugler der. Haha. Og ja, unnskyld Liam hvis jeg og Vil sender deg meldinger og spør hva vi skal gjøre igjen. Vi er ikke så flinke. CX


[ Bakgrunnsbildet mitt på pc'n ]
Fordi jeg skulle ønske jeg kunne se dere alle hver eneste dag. ilu.

Hade.

 

Ehm jeg lever og sånn

 • ☆24.02.2012 kl.14:59 ☆

Alt går bra, jeg har ikke blogget fordi jeg har vært på besøk veldig  mye og da blir jeg veldig sliten etterpå såja. Og jeg kommer kanskje ikke til å blogge på noen dager, eller jeg vet ikke, men uansett så lever jeg og sånn. Hade.

Suicidal

 • ☆21.02.2012 kl.23:12 ☆

Egentlig vil jeg på en måte bare gi opp, stikke av. Bare dra vekk alene og aldri se meg tilbake. Kanskje starte på nytt? Eller ikke.

Jeg tenker på det, jeg kunne klart det. Hadde jeg prøvd, så hadde jeg nok klart det. Jeg kunne lett etter noe alkohol og funnet frem alle ibuxene og paracetene vi hadde. Det kunne jeg ha gjort. Jeg har begynt å hamstre ibux, bare litt sånn i skjul, bare i tilfellet. Jeg har bare fire så langt, men jeg skal ta flere i morgen og det er en start.

Egentlig har jeg lyst til å slette bloggen, slette alle spor. Jeg vil ta på meg en maske og fortelle alle sammen - bade IRL og på nettet - at jeg har det kjempe fint. Jeg vil det fordi jeg vet hvor vondt det kan gjøre å lese om at noen du er glad i har det vondt. Men så klarer jeg jo aldri være helt sikker på at noen er glad i meg heller da, ikke på ordentlig. Jeg klandrer ingen.

Er det ikke merkelig hvordan jeg kan være omringet av folk hele dagen, men likevel bli tatt av den ensomme følelsen på natten? Det er som om alt velter over meg. Alle tankene mine, følelsene, alt.

Jeg er egentlig utslitt nå, men jeg klarer ikke sove, klarer ikke slutte å tenke.

Det å våkne fra en fin drøm

 • ☆21.02.2012 kl.15:52 ☆

Jeg hater den følelsen når man våkner og virkeligheten synker inn. Den følelsen da du skjønner at alt det fine bare var en drøm, noe du skapte inni ditt eget hode. Den skuffende, skuffende følelsen. Jeg liker den ikke.


[ weheartit ]

Drømmer

 • ☆20.02.2012 kl.15:05 ☆Jeg sto forran et stort helfigurspeil på rommet mitt. Jeg la ikke merke til at det speilet aldri hadde vært der før. Venninnen min sto ved siden av meg, litt bak. Hun så på meg, jeg så på meg. Alt jeg hadde på meg var undertøyet. Kroppen min var full av røde, hissige kutt. Jeg så overasket på speilbildet mitt, begynte nesten å le. Jeg kunne ikke huske å ha kuttet så mye? Magen min, lårene mine, armene, leggene, alt var dekket. Venninnen min så på meg. "Jeg visste ikke at det var så mange.." startet jeg. 

Kuttene var så vakre, så røde, så dype, det roet meg ned. Det var godt å se på. Godt å se det jeg hadde lengtet etter. Jeg visste at jeg var helt skrudd i hode, men jeg brydde meg ikke. Jeg likte å se på dem.

Jeg våknet opp, rommet var lyst. Jeg så meg rundt. Det tok en stund før jeg skjønte at det bare hadde vært en drøm. Jeg burde ha visst det, så dum jeg var. Jeg tok med meg dyna og gikk bort til skapet mitt. Jeg klarte ikke la være å se ned på magen min. Nei, kuttene var ikke der, så klart de hadde jo aldri vært der.

Jeg er helt desperat. Jeg vet ikke hvor mye lengre jeg klarer dette.

Relax

 • ☆18.02.2012 kl.14:56 ☆


Random bilde som jeg fant ^

I dag har jeg så langt slappet av hjemme og det skal jeg fortsette med helt til vi skal til bestemor og bestefar senere. Jeg gruer meg litt siden de vet om kuttingen og sånn. Det går sikkert bra da, de kan jo ikke akkurat begynne å snakke om det når brødrene mine er der for de vet jo ingenting så. Ja.

Når vi kommer hjem igjen, så skal Marit komme hit og sove her. Det gleder jeg meg kjempe mye til. Det blir så koselig at omg. Jeg gleder meg.

ILU

 • ☆17.02.2012 kl.18:00 ☆
Hei.
Jeg bare skriver det her for du sletta deg jo på gsm, og det er irriterende med så lange meldinger på mobilen liksom. 

Unskyld for at jeg ikke var på skolen i dag, jeg hadde feber. Jeg skulle sitte ved siden av deg og klemme deg, men jeg var hjemme. Unskyld. Jeg er så ufattelig glad i deg. Jeg elsker deg faktisk, på ekte. Nå vil jeg egentlig spame med mange hjerter, men det ser så bæsj ut. Uansett, så kommer vi til å klare det kjempe fint på tirsdag, sant? Det går kjempebra fordi vi er kjempebra og kjempesøte. ilu veldig masse.

Du må komme til meg snart så vi kan se på gamle VHS filmer og ta bilder og ha det gøy. Ja, så har jeg en litt rar ting som du skal få for det var noe som pappa kjøpte. Han kjøpte liksom to og så bare "NELLY DU KAN JO FÅ DEM! :DD" og mamma bare "JA, SÅ KAN DU GI EN TIL MARIT! :DDD" og det var søtt og litt rart. Heh.. Anyways så ja. Ikke få forhåpninger da, for det er litt teit. Ilu.

Kom til meg i helgen. <3 OG VI ER JO FORLOVET 

I want to cry

 • ☆16.02.2012 kl.20:56 ☆

Jeg vil gråte, jeg vil gråte meg i søvn. Jeg takler ikke dette lengre. Jeg er så bekymra, for alt og alle. Jeg er redd. Jeg vil kutte, vil så ufattelig veldig gjerne kutte. Jeg kan jo egentlig ikke på grunn av mamma og pappa, men jeg kan jo kutte et sted de ikke ser det? Jeg må bare, jeg takler ikke mer. Jeg tror jeg bryter sammen snart, unskyld.

Vi har fremlegg i morgen, jeg vil ikke. Jeg er ikke forberedt nok, dette går aldri bra. Jeg skulle så gjerne bare blitt hjemme, bare sovet. Jeg vil sove, jeg er så trøtt. Jeg tror jeg må legge meg litt nå og så stå opp igjen for å se Criminal minds. Jeg må se det frdi jeg elsker å se det og hvis jeg ikke gjør det, vil mamma skjønne at noe er galt. For noe er galt, noe er veldig galt.

Friidrett

 • ☆14.02.2012 kl.18:38 ☆

Jeg var på sånn friidrettgreie i går og det var kjempe skummelt. I begynnelsen måtte jeg konsentrere meg om å ikke gråte, senere var jeg så flau fordi jeg ikke klarte øvelsene noe bra, og på slutten bare ventet jeg på at alt skulle være over. Joda, det var fint å trene og gøy å løpe, men jeg fikk ikke slitt meg helt ut og jeg ble ikke sånn ordentlig sliten. Alt var feil, jeg vil ikke tilbake dit. Jeg hater første gang i alt, jeg failer alltid. Jeg skulle ønske jeg hadde startet med alt fra jeg var liten, for da hadde jeg vært flink nå. Det hadde vært bra. På mandag må jeg vel prøve på nytt, jeg vil ikke skuffe mamma eller pappa mer enn jeg allerede har gjort. 

Jeg snakket med helsesøster igjen i dag, denne gangen alene. Det gikk sånn passe. Jeg hater det å sitte der mens hun spør om noe og at det bare blir stille fordi jeg ikke tør å svare. Jeg sitter og mumler, hvisker, og stirrer ned i bordet. Det er så ekkelt. Hun spurte om å få se på armen min... Hun så på den, jeg føler meg litt kvalm når jeg tenker på det.

Resten av dagen gikk ok da. Annet enn at jeg har spist for mye og at mamma lager vaffelkaker - som jeg sikkert må spise -, så har det ikke vært så ille. Mamma hadde ryddet og ommøbelert rommet mitt når jeg kom hjem fra skolen, og jeg ble veldig glad. Jeg elsker at rommet mitt er ryddig. Så er det Frustrerte Fruer i dag og jeg gleder meg til å se det.


Liam var så utrolig fin på håret etter at han hadde klipt seg ^
Unskyld Liam, men du er så søt c: Ilu, vennen <3 ^w^

Helsesøster

 • ☆13.02.2012 kl.17:05 ☆


Jeg blir uvell bare av å se på meg selv.

Vi snakket med helsesøsteren i dag, jeg og venninna mi. Det var skummelt, det var flaut, og det var ekkelt, men det gikk bra. Jeg skal snakke med henne alene i morgen, jeg tror jeg må spy. Herregud, dette klarer jeg ikke. Jeg er så redd og jeg gruer meg så. Jeg vil ikke.

Jeg føler meg kjempe feit nå. Jeg spiste en pære på skolen og middag når jeg kom hjem. Jeg er så feit at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Dette er ikke bra. Jeg må prøve å kaste opp igjen, jeg må trene. Jeg kan ikke holde på sånn her, det går ikke. Jeg skal finne ut hvor mange kalorier jeg har fått i meg i dag og så skal jeg ikke spise så mye i morgen.

Så redd

 • ☆12.02.2012 kl.11:21 ☆

[Tumblr]

Pappa så kuttene mine. Bare tanken på det gjør meg kvalm. Det var så fælt. Han satt og spurte meg om alt mulig og jeg visste ikke hva jeg skulle si, klarte ikke si noe. Alt kom bare ut som en slags gråtkvalt mumling. Han fortalte det til mamma, jeg tror hun gråt. Nå vet de det begge to, og jeg skal snakke med helsesøster til uka. Mamma snakket om BUP og pappa snakket om psykolog. Jeg er så redd. Jeg gruer meg så veldig.

I tillegg skjønte mamma at jeg ikke var den eneste, så nå har jeg laget masse problemer for venninna mi også. Dette suger. Jeg vil bare stenge meg inne på et mørkt rom og ligge der og råtne. Jeg takler ikke dette.

De vet bare om kuttene på lårene mine, og ingenting om spisingen. Derfor har jeg latet som alt har vært bra og spist og spist og spist hele helgen. Jeg er så feit at herregud. Jeg føler meg elendig, jeg er kvalm, jeg klarer ikke gråte selv om tårene presser på, og jeg klarer ikke se på mamma eller pappa fordi jeg skjemmes så. Jeg skjemmes så ufattelig mye.

Uten nett

 • ☆08.02.2012 kl.17:22 ☆

Kommer til å være i camping vogna fra i dag til søndag ellernoe. Så hvis det er noe, så har jeg med meg mobil.

Kalorier.

 • ☆07.02.2012 kl.17:11 ☆

Cute-girl-snow-white-favim.com-183945_large
[ Weheartit ]

Til frokost spiste jeg litt av en halv brødskive, og litt brunost. Til lunch drakk jeg te, og når jeg kom hjem fra skolen spiste jeg et halvt eple og litt nøtter. Nå har jeg spist middag, og føler meg kvalm og sulten på samme tid. Eller ikke sulten, men.. Jeg vet ikke. Til middag spiste jeg to skiver med en slags loff og tre[!] kjøttkakegreier. Jeg vil bare spy. Hvor mange kalorier blir dette? Jeg er så usikker, fordi jeg hele tiden regner feil.

Awake.

 • ☆06.02.2012 kl.23:10 ☆


[ Privat/Tok det av broren min for en stund siden ]

Jeg føler meg veldig våken akkurat nå. Den tomheten jeg følte, det var rett og slett tristhet. Jeg er vel bare utrolig sliten av alt. Jeg trodde jeg skulle sovne på skolen i dag, i siste timen. Pluss at læreren min fikk meg til å lese både spansk og engelsk. Jeg leser så klumsete, lavt og teit. Jeg ville bare synke ned.

Det er iskaldt ute, og jeg tror at jeg begynner å bli litt syk, for halsen min er skikkelig ekkel. Den .. ja, æsj. Jeg vil ikke gå glipp av skolen. Jeg vil få gode karakterer, og jeg vil at foreldrene mine skal tro at alt er som normalt. Det er veldig viktig.

I morgen skal jeg begynne å skrive opp alt jeg spiser, og trappe ned på maten. Jeg har vært helt føkka i hode i det siste, så jeg har spist og angret. Det skal det bli slutt på.

Dagbok

 • ☆06.02.2012 kl.20:43 ☆


[ Privat/Boka mi ]

Mamma fant dagboken min for noen dager siden. Hun så bare litt, før jeg rev den fra henne. Hun så at jeg hadde skrevet at jeg ikke skulle spise, og at jeg hadde skrevet ned hvor mange kilo jeg veide og sånn. Heldigvis hadde hun ikke god tid, for hun skulle bort, men hun tok det heldigvis ikke veldig alvorlig. Det irriterte meg litt, men det var jo bra da. Hun smilte, lo nesten. Hun tror ikke jeg mente noe av det. Hun tror det var tull. Hadde jeg og trodd for noen måneder siden.

Jeg vet ikke hva jeg føler nå. Jeg føler ingenting. jeg er kjempe sliten. Kjempe trøtt. Jeg vil sovne og ikke våkne.

Unnskyld

 • ☆06.02.2012 kl.15:34 ☆

Jeg føler meg så ekstremt irriterende. Jeg klenger på alle, og klager hele tiden. Unnskyld. Jeg skulle ønske jeg bare kunne slutte, men jeg klarer ikke. Kanskje jeg bryr meg for mye? Jeg vet ikke, men jeg føler at jeg maser på alt og alle hele tiden, så hvis jeg er irriterende; bare ikke svar meg. Det er ok, jeg trenger ikke plage deg mer. Unnskyld til alle jeg plager. Åh, dette ble teit, men ja.

Tumblr_lyl0frdpqk1r9rgvco1_1280_large

Depression test

 • ☆05.02.2012 kl.19:32 ☆

 

DisorderYour Score
Major Depression: High-Moderate
Dysthymia: Slight-Moderate
Bipolar Disorder: High-Moderate
Cyclothymia: Extremely High
Seasonal Affective Disorder: Extremely High
Postpartum Depression: N/A
Take the Depression Test

Jeg skjønner ikke hva tingene betyr. Jeg er så dum, men kan noen hjelpe meg? Hva betyr disse tingene? Burde jeg være bekymret? Og ja, jer hermer med å ta denne. Jeg vet at jeg er veldig wannabe-aktig, unnskyld.

Ny start

 • ☆05.02.2012 kl.15:18 ☆

Hei. Dette blir jo min første post på en ny blogg, så jeg kan vel fortelle litt om meg selv, men aller først vil jeg skrive om hvorfor jeg blogger.

Jeg skal bruke denne bloggen som en terapiblogg. Den første terapibloggen jeg hadde het "Iwillneverbegoodenough" og senere hadde jeg "Neithssecretthoughts", grunnen til at jeg nå har laget en ny er at for mange folk fant ut om bloggen min, og det ble for risikabelt. Derfor laget jeg nå denne. Designet kopierte jeg fra den forige og det var Liam som lagde det til meg [ Link i sidemenyen ].

Jeg er en jente på 13 år. Jeg elsker musikk, bøker, anime, te, biblioteker, katter, og koselige, varme kvelder. Jeg tror ikke at jeg har en ordentlig spiseforstyrrelse, men jeg telle kalorier, prøver å ikke spise, og kaster opp når jeg klarer. Ehm det hørtes kanskje litt ille ut, men det er ikke så farlig altså. Jeg kutter meg av forskjellige grunner; selvhat, fortvilelse, frustrasjon.. Jeg vet ikke hvor store problemer jeg har, men jeg føler at jeg får det til å høres veldig ille ut da. Jeg vil ikke fortelle foreldrene mine om noe av dette fordi jeg ikke vil de skal bli lei seg, fordi jeg vil finne ut av dette selv, og fordi jeg er redd for at de skal stoppe meg, for jeg vil ikke slutte med det. Jeg vil ikke slutte å kutte, men jeg vet at jeg må gjøre noe før sommeren.

Hvis det er noe mer dere lurer på, så er det bare å spørre. Jeg skal prøve å svare.

14 år gammel jente som er redd for alt og alle, sliter med stor skadetrang og spiseforstyrrelser? Er ikke sikker på hva som er galt med meg en gang.
------------------------------------------------------------------
N E I T H

N E I T H

14, Hol


☆ Designet er laget av Liam
hits