Everything goes right to hell, let's celebrate it with some calories!

  • ☆15.06.2012 kl.06:53 ☆

Jeg har vært masse sosial med flere folk i det siste. Det er skremmende og jeg er utslitt. Alt er så ekkelt og jeg klarer ikke å få ut tanken om at hele klassen nå vet at det er noe galt med meg.

Jeg skulle ha et engelsk fremlegg om en bok, jeg visste alt hva jeg skulle si, men det var før læreren tvang meg til å starte. Jeg måtte være helt først, mitt værste mareritt. Jeg ville gråte allerede før jeg reiste meg og stilte meg oppe ved tavla, alle så på meg og jeg stirret ned i bakken. Da jeg startet merket jeg med en gang at det ikke gikk så bra. Jeg fomlet med ordene, stammet nærmest og siden jeg hadde bok nr. 2 i en serie, ble det ufattelig rotete i tillegg. Heldigvis klarte jeg og holde tårene inne til jeg var ferdig. Det som ødela mest var at jeg satt fremst så alle som skulle fremføre etter meg så de tårevåte øynene mine. Til slutt måtte jeg bare gå, så jeg gikk ned på do og satt meg der til de fleste var ferdige, så måtte jeg opp igjen for det var siste time. Etter det snakket læreren min med meg og prøvde og overbevise meg om at jeg hadde en av de bedre fremleggene og bla bla bla. Hun sa jeg fikk en god karakter, men det var ikke det jeg tenkte på. Nå visste alle at det var noe galt med meg.

Det går bra nå da, jeg tenker ikke så mye på det lengre. Jeg ble bare så ufattelig sint på meg selv fordi jeg ikke klarte å holde tårene tilbake.

// tuuuummmbllllr <3 my drugg

Jeg er kommet ganske godt over den hendelsen nå, bare følte for å skrive om det. Nå er det kaloriene som plager meg mest. Allerede 200 i dag og klokka er ikke 7 en gang. Jeg føler meg helt jævelig. Jeg hadde egentlifg tenkt å kaste opp, for jeg har startet med det igjen, men jeg turte ikke fordi det regnet masse og det lagde mye lyd på badet og jeg er livredd for lyd. Nå kan jeg ikke for brødrene mine har stått opp. Jeg får aldri noe tid alene nå! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Det er jo flytende kalorier da, så det er kanskje ikke så ille, men ååååhhhh! Jeg orker ikke dette mer, alt er så fucked up. Masse sosial = masse kalorier = masse masse sint og sliten. Jeg vil låse meg inne på rommet mitt og aldri komme ut. Bare liggeder og drikke sitron og sitte på tumblr.

Nå gruer jeg meg til skolen. Huff.

None ☆

Give a lost star a little bit of new light to shine

14 år gammel jente som er redd for alt og alle, sliter med stor skadetrang og spiseforstyrrelser? Er ikke sikker på hva som er galt med meg en gang.
------------------------------------------------------------------
N E I T H

N E I T H

14, Hol


☆ Designet er laget av Liam
hits