Selvbilde

  • ☆17.04.2012 kl.21:26 ☆

Da jeg var liten hadde jeg et veldig dårlig selvbilde. Alle andre var så vakre, mens jeg rett og slett bare var stygg. Helt forferdelig, æsj, ikke noe skjønnhet i siktet. Dette gikk jeg og tenkte før noen fortalte meg at jeg kom til å se ut som søskenbarnet mitt når jeg ble stor. Da ble jeg glad og sammenlignet meg selv med den stygge andungen. Kanskje det faktisk var litt håp for meg? 

Ting begynte gradvis å gå bedre, jeg fikk mer og mer selvtillit. Jeg levde i en bobble, jeg trodde på det folk sa til meg, jeg trodde jeg var pen. Ikke nydelig, men sånn normalt pen. Denne bobblen sprakk da jeg begynte i 8. klasse. Jeg fikk et anderledes syn på det meste, jeg ble litt eldre. Jeg prøvde å kaste opp. Etter flere forsøk klarte jeg det. Etter det gikk det bare nedover. Jeg prøvde å slutte å spise, og jeg kuttet mer og mer. Jeg ville straffe meg selv, jeg ble avhengig. Til slutt merket foreldrene mine det, og alt var helt jævelig.

Nå har jeg snakket med foreldrene mine og en helsesøster. Jeg har ikke kuttet på 5 uker og 4 dager, jeg spiser _mye_, og folk sier jeg virker gladere. Jeg kutter kanskje ikke lengre, men det er der fremdeles. Jeg har fremdeles dager jeg nesten ikke klarer å forlate huset fordi jeg føler meg så forferdelig stygg, jeg får fremdeles tårer i øynene når jeg gransker meg selv i speilet, jeg vil fremdeles kutte, jeg vil fremdeles klandre meg selv, jeg trekker fremdeles inn magen uten å være klar over det, jeg hater fremdeles meg selv.

Jeg vet ikke jeg, er ting bedre? Jeg savner å kutte, foreldrene mine overvåker meg mens jeg spiser, jeg må enkelte dager konsentrere meg for ikke å begynne å gåte bare noen snakker til meg. Så, hva skal jeg tro? Folk sier jo at ting er bedre, skal jeg høre på dem?

One ☆

S E B B Y

21.04.201215:18

hør på dem c:

Give a lost star a little bit of new light to shine

14 år gammel jente som er redd for alt og alle, sliter med stor skadetrang og spiseforstyrrelser? Er ikke sikker på hva som er galt med meg en gang.
------------------------------------------------------------------
N E I T H

N E I T H

14, Hol


☆ Designet er laget av Liam
hits