Hjemme igjen

  • ☆09.04.2012 kl.00:10 ☆Jeg jogget fortere mens målet formet seg i hode mitt. Nå skulle jeg gjøre det. Jeg jogget nesten hele veien i strekk, det hadde jeg aldri gjort før. Nå ville jeg frem, fort, før jeg skiftet mening. Andpusten begynte jeg å jogge saktere. Snart gikk jeg. Jeg gikk på den vesle trebroen. Den virket så liten, men samtidig så stor. Nå var alt jeg kunne merke av å ha løpt litt smerter i magen og en ekkel kvalme. Jeg gikk frem og tilbake, så utfor kanten. På den ene siden var det nesten ikke noe vann, det var bare store steiner. På den andre siden var det mye vann, der kunne mansikkert ha overlevd ganske greit. Tanken fikk meg til å grøsse. Folk som kjørte forbi så på meg. Det var som om de skjønte at jeg ikke bare var på en vanlig joggetur, var det så synlig? Jeg så ned igjen. Brua var alt for liten, jeg ville ha overlevd. Ville jeg egentlig dette, ville jeg dø? Nei, eller jo, eller nei. Gråtkvalt sto jeg der. Visste ikke hva jeg skulle gjøre, livredd som jeg var.

Det ble til at jeg gikk litt unna brua, gikk til andre siden av veien. Der litt mot den gamle, nedsnødde lekeplassen, satte jeg meg ned på en tørr asfaltflekk.
Alt virket anderledes jo lengre og lengre jeg kom meg vekk fra brua. Jeg ville egentlig ikke dette, ikke i dag, ikke sånn. Jeg ville ikke hoppe ned i det kalde vannet og risikere å drukne. Å drukne var en av mine verste mareritt, jeg ville ikke at det skulle ende sånn.

2 ☆

Hitoro ~

09.04.201200:14

det var bar du fant ut at å dø er ingen utvei! men det er heller en snarvei til frykt og redsel

M

09.04.201214:58

jeg elsker deg og du får absolutt ikke lov til å gjøre noe sånt igjen, lover du meg det? jeg klarer ikke skrive mer jeg elsker deg bli her med meg

Give a lost star a little bit of new light to shine

14 år gammel jente som er redd for alt og alle, sliter med stor skadetrang og spiseforstyrrelser? Er ikke sikker på hva som er galt med meg en gang.
------------------------------------------------------------------
N E I T H

N E I T H

14, Hol


☆ Designet er laget av Liam
hits