opptur, nedtur

  • ☆23.03.2012 kl.20:39 ☆

Jeg la meg ned i sengen min. Klokken var rundt halv seks og jeg hadde nettopp kommet hjem. Det fantastiske humøret mitt hadde allerede begynt å gi etter. Jeg hadde vært så veldig glad. Jeg var glad enda, men jeg var utslitt. Jeg viste at dette ikke ville vare. Stille før stormen tenkte jeg.

Jeg hadde rett. Neste dag var forferdelig. Jeg følte meg forferdelig, så forferdelig ut og holdt på å begynne å gråte mange ganger. Jeg får tårer i øynene bare noen jeg ikke kjenner snakker til meg, eller ser på meg. Midt i timen kan jeg pluttselig bli så trist at jeg må konsentrere meg for å holde tårene borte. Hvorfor vet jeg ikke, men sånn er det.

Nå er søskenbarnet mitt her da. Jeg har savnet henne. Så jeg er litt glad.

Nå er Hunger games over. Jeg har ikke lengre noe mål. I dag er det akkuratt 4 uker siden sist jeg kuttet meg. Hvor lenge vil det holde? Jeg vil kutte nå. Jeg vil ikke bry meg om noe, bare kutte. Kutte langt, kutte dypt, kutte mye, bare kutte. Da må jeg til psykolog. Eller BUP eller whatever, men kan jeg ikke bare kutte da? Jeg bryr meg ikke om noe nå, jeg vil jo bare kutte. Skal jeg? Kan jeg? Jeg vil.

3 ☆

M

23.03.201221:18

nei vær så snill, vi kan finne et nytt mål

Neko Nemura ~

23.03.201221:52

Slutt, du får ikke kutte. Du får ikke lov.

Nille

23.03.201222:52

Du kan finne andre ting. Belønne deg selv hver gang du klarer noe nytt. Jeg vet du kan.

Give a lost star a little bit of new light to shine

14 år gammel jente som er redd for alt og alle, sliter med stor skadetrang og spiseforstyrrelser? Er ikke sikker på hva som er galt med meg en gang.
------------------------------------------------------------------
N E I T H

N E I T H

14, Hol


☆ Designet er laget av Liam
hits