Suicidal thoughts?

  • ☆20.03.2012 kl.19:10 ☆

Jeg føler meg helt fucked up nå. Jeg tenkte på sånne teite ting jeg gjorde da jeg var mindre, du vet. Sånne teite ting alle gjør. Jeg begynte nesten å gråte og måtte konsentrere meg om ikke å gjøre det siden mamma satt der. Jeg spiste alt for mye middag og jeg vil spy det opp igjen. Kanskje jeg gjør det. 

Jeg hater meg selv og jeg hater kroppen min. Jeg takler ikke dette, men jeg kan ikke dø for det er egoistisk. Jeg klarer ikke sllutte å tenke på de som kjemper for livet, så skal jeg liksom bare dø? Det virker ikke rettferdig.

3 ☆

Neko Nemura ~

20.03.201220:30

Hysj, hold kjeft. Du er perfekt. Du er min jente. Du er min lille elskede jente. Du gjør meg komplett. Du er nydelig. DU FÅR IKKE LOV Å DØ! > _ >

Nelly sin.

21.03.201208:05

Nelly, hold kjeften din! Du er min perfekte *eldre* jente. Jeg elsker deg så ufattelig høyt og det gjør meg vondt høre om hvordan du har det. Det er forferdelig, det knuser meg.

Jeg vil så gjerne at du har det bra, men jeg kan ikke komme til deg, og klemme deg når jeg vil. Fordi jeg ikke bor ved deg, men jeg blir så glad hver gang vi prater sammen og du sier alt er bra. Selv om det kanskje ikke er helt bra.

Jeg er her vennen min, hele tiden.

M

21.03.201219:40

Men jeg er veldigveldig glad i deg, Nelly, selv om jeg ikke er kjemepeflink til å vise det. Du vet det, ikke sant? Jeg kunne ønske du kunne se at du er perfekt og helt nydelig. Jeg kunne ønske jeg kunne ta vekk all smerten din og bare gi deg et perfekt liv uten sorg og sånn. Jeg kunne ønske jeg var flinkere til å trøste deg og stille opp for deg og få deg til å smile. For det er det jeg vil, jeg vil at du skal smile. Et ekte smil.

Jeg vil bare at du skal ha det bra, og når du ikke har det bra så gjør det meg veldig trist. Jeg kunne ønske jeg kunne gjøre noe. Hva som helst. Jeg vet liksom ikke hva jeg kan gjøre for deg for at det skal bli bedre. Men du får jo hjelp snart, ikke sant? Snart blir det bedre, vennen. Snart blir alt bra. Pain doesn't last forever.

Give a lost star a little bit of new light to shine

14 år gammel jente som er redd for alt og alle, sliter med stor skadetrang og spiseforstyrrelser? Er ikke sikker på hva som er galt med meg en gang.
------------------------------------------------------------------
N E I T H

N E I T H

14, Hol


☆ Designet er laget av Liam
hits