I'm busy your ugly, have a nice day! :)))))

  • ☆20.03.2012 kl.06:27 ☆

Jeg bare likte overskriften litt, høh *peke*.

Ja, kremt. Jeg er faktisk ganske opptatt denne uka. Derfor blogget jeg ikke i går. Først var det skole, så skulle vi øve etter skolen [ Klassen skal ha elevkveld for mellomtrinnet ], så dro jeg til en venninne og ventet på pappa, så kom han og hentet meg, så var jeg hjemme i kanskje en halvtime - 40min. elns. Så dro jeg og pappa og hentet Vil og han satt oss av på senteret. Der gikk vi rundt, helt til dans snart startet for da måtte vi gå dit.  Så kom jeg ekstra sent hjem fordi pappa hentet oss sent, heh. Jeg var utslitt når jeg kom hjem, jeg er så teit.

Jeg fikk pratet med Kristinepus på telefonen for første gang i går da, hun er elsk. Jeg gleder meg veldig til å møte henne på torsdag. Glaaad i deeeeeg <3

I dag skal jeg på skolen, så øve, så hjem og lese og gjøre lekser. Så håper jeg at jeg snart kan få sette meg stille ned alene og sitte på tumblr i noen timer, for jeg trenger det.

Akkurat nå skal jeg bare sitte stille litt før jeg begynner å pakke skolesekken, hade.

One ☆

Neko Nemura ~

20.03.201220:28

Hohohoh, elsker deg. c: <3

Give a lost star a little bit of new light to shine

14 år gammel jente som er redd for alt og alle, sliter med stor skadetrang og spiseforstyrrelser? Er ikke sikker på hva som er galt med meg en gang.
------------------------------------------------------------------
N E I T H

N E I T H

14, Hol


☆ Designet er laget av Liam
hits