Meg kindof.

  • ☆18.03.2012 kl.18:44 ☆


Meg ^ 

Jeg vet ikke om jeg har lagt ut bilde av meg på denne bloggen før, men jeg bare gjør det nå uansett. Jeg må bare legge ut bilde før jeg ser på det en gang for mye og ser hvor stygt det egentlig er. Sånn er det alltid. 

Det er søndag i dag, jeg liker søndager. De er så avslappede og det er så mye som går på tv'n. Jeg gruer meg litt til uka skal starte igjen da, men det vil jeg ikke tenke på nå. Jeg vil ikke ødelegge denne nestenglad følelsen. For jeg er ikke ordentlig glad, det er jeg bare når jeg drømmer.

Jeg har vært ufattelig dårlig til å konsentrere meg på skolen i det siste. Det bare må det bli slutt på. Jeg - skal - fokusere. Jeg må det, for jeg skal få en bra utdanning og en god jobb, så skal jeg tjene penger og gi til de som sulter. Det virker kanskje litt ironisk, men jeg hater tanken på at folk skal sulte ufrivillig. Jeg føler meg utrolig utakknemmelig når jeg kaster skolematen min, og jeg vil gjøre opp for det. 

Jeg kan gå i t-skjorte nå. Man legger ikke merke til kuttene mine hvis man ikke ser etter. De er bare mørke flekker/striper på armen min nå. Det har gått 3 uker og 2 dager. Jeg vet ikke helt hvordan jeg føler meg egentlig. Noen ganger er det som at jeg vet at når foreldrene mine ikke sjekker lengre, så kommer jeg til å starte igjen. Det er som om jeg ikke vil slutte, jeg vil rett og slett ikke. Jeg fortjener ikke det.

Foreldrene mine følger med på alt jeg gjør. Når jeg tar ibux, hvor ofte jeg spiser, om jeg kutter. Det er som om jeg er et lite barn. Et lite barn som ikke kan spise med kniv og gaffel alene. Et lite barn de ikke kan stole på.

Nå vil jeg egentlig sitte på tumblr resten av kvelden, men da blir jeg bare deprimert. Det er så veldig triggende. Så jeg gjør ikke det, ikke i kveld.

5 ☆

MarsMind ₪ølll·o.

18.03.201219:16

Pen***!! :3

Ogogogog kan jeg få tumblr adressa di? n.n

Nille

18.03.201219:19

Jeg er stolt av deg pusi.

Neko Nemura ~

18.03.201219:21

Du er pen, altfor pen.

AnnElla:3

18.03.201221:02

Åh, hei fin *-* ♥♥♥

M

19.03.201215:55

Du er så nydelig, Nelly. <3 du må gi meg bildene, jeg vil se :c

Give a lost star a little bit of new light to shine

14 år gammel jente som er redd for alt og alle, sliter med stor skadetrang og spiseforstyrrelser? Er ikke sikker på hva som er galt med meg en gang.
------------------------------------------------------------------
N E I T H

N E I T H

14, Hol


☆ Designet er laget av Liam
hits