Tegneserie

  • ☆15.03.2012 kl.21:44 ☆


Jeg vil være en havfrue, men jeg liker egentlig ik vann e_e ^

Jeg har derevet på i flere timer nå med et eneste ark. Jeg har jobbet på tegneserieleksen vi har til i morgen, og jeg ble faktisk ganske fornøyd med resultatet. Det er veldig lenge siden jeg har vært så opptatt med en tegning og det fikk tankene vekk en stund. Det var gøy. Første gang på lenge jeg har vært så opptatt i en lekse, heh. Jeg er elendig med leksene mine for tiden, så klarer jeg ikke følge med på skolen heller, så alt er bare teit. Det har ikke vist seg på karakterene mine enda, men snart kan jeg bare glemme gode karakterer. Jeg har mistet all konsentrasjon, og har ingen motivasjon til å gjøre lekser. Så er det alle fremføringene da, fysj. Jeg bruker flere uker på å grue meg til dem og forberede meg og grue meg, mye. 

Men akkurat nå orker jeg ikke tenke mer, for jeg snakker med Kristine - OG HUN ER SNILL OG SØT - og så skal jeg se Torsdag kveld fra Nydalen snart, så hade.

One ☆

Neko Nemura ~

17.03.201216:01

Awh. c: Jeg vil og være en havfrue. *-*

Give a lost star a little bit of new light to shine

14 år gammel jente som er redd for alt og alle, sliter med stor skadetrang og spiseforstyrrelser? Er ikke sikker på hva som er galt med meg en gang.
------------------------------------------------------------------
N E I T H

N E I T H

14, Hol


☆ Designet er laget av Liam
hits