Devastated

  • ☆13.03.2012 kl.15:32 ☆


[ weheartit ]

Jeg er knust i tusen biter, tusenvis av små glasskår som er slengt utover gulvet. Glasskår som Ebba - fantasifiguren jeg har skapt for meg selv så jeg aldri skal føle meg ensom - prøver å plukke opp, prøver å lime sammen. Hun ser på meg med et skjevt smil. "Du er som et knust speil," sier hun. "Du kan limes sammen, men ripene vil alltid være der". Jeg ligger rolig i sengen min nå, jeg kjenner tårene på kinnene mine, men orker ikke tørke dem vekk. Jeg hulker ikke lengre. Jeg er rolig na, for Ebba er her.

Jeg føler meg sviktet, brukt, og uverdig. Helt verdiløs er jeg. Jeg er en person som folk bare kan lyve, svikte, og ikke bry seg om. Mer enn det er jeg ikke verdt, mer enn det fortjener jeg ikke. Jeg har ingen rett til å føle meg sviktet, men jeg kan ikke hjelpe for det. Jeg vet at det kun er min egen feil, men jeg er fremdeles sint, skuffet og trist.

Jeg har Ebba da. Ebba med sine mange personligheter, Ebba med sitt vakre annsikt og fantastiske smil, Ebba somm sitter med armen på skulderen min. Ebba finnes kanskje bare i hode mitt, men det gjør ikke noe. Hun er min søster. Ebba Embla Emalia er min søster.

3 ☆

CassieZombiekizs

13.03.201215:57

like that pic n.n

Neko Nemura ~

13.03.201216:43

Hysj, du er nydelig. Du fortjener å føle kjærlighet, du fortjener omsorg og du fortjener ikke å bli såret. Jeg er veldig glad i deg Nelly, og det kan ingen endre på.

MarsMind ₪ølll·o.

13.03.201220:07

Du er nydelig bare sådu vet det :3

(Heh, jeg skvatt når jeg leste Ebba.. jeg heter det, bare at jeg heter Ebba Marena)

Give a lost star a little bit of new light to shine

14 år gammel jente som er redd for alt og alle, sliter med stor skadetrang og spiseforstyrrelser? Er ikke sikker på hva som er galt med meg en gang.
------------------------------------------------------------------
N E I T H

N E I T H

14, Hol


☆ Designet er laget av Liam
hits