Jeg har ik tid

  • ☆12.03.2012 kl.21:07 ☆

Nei, jeg har egentlig ikke tid til å blogge nå og jeg har vondt i hode, så dette blir kjapt. Unnskyld. 
Jeg kom hjem fra camping vogna i går og det var tortur å være der. Jeg hadde presentasjon på skolen i dag - på engelsk - og det var verre, men gikk ok. Jeg er sint på meg selv fordi jeg lovte å spise og har dårlig samvittighet fordi jeg - og de fleste andre i Norge - er ekstremt bortskjemt. Jeg tenker på alt mulig og vil egentlig legge meg ned i senga, under dyna, og deppe. Ligge der og gråte kutte, sove, og høre på dyster musikk. Jeg kan ikke det. Jeg har ikke kuttet på 17 dager og kan ikke gjøre det før etter The hunger games kinoen, eller så får jeg ikke dra, og da vil jeg hate meg selv enda mer. Jeg spisr, spiser, spiser og spiser. Jeg er veldig sliten, og skal snart hive i meg minst tre - fire ibux, tenk om det hjelper. Så skal jeg dusje, legge meg, og i morgen skal jeg stå opp og smile til alle. Når jeg kommer hjem fra skolen i morgen kan jeg legge meg på rommet og ligge der, så smile igjen etterpå. Nå blir dette bare kvalmt, ekkelt, rotete, og sutrete, så nå avslutter jeg. Natta. 

One ☆

Neko Nemura ~

12.03.201221:31

Vet du hva Nelly? Jeg synes du er sterk, nydelig og vakker. Og jeg gleder meg av hele mitt hjerte til å møte deg på The Hunger Games. c: Jeg er glad i deg. n _ n Og fy, du får ikke kutte, ikke missbruke piller eller gjøre noe skadelig.

Give a lost star a little bit of new light to shine

14 år gammel jente som er redd for alt og alle, sliter med stor skadetrang og spiseforstyrrelser? Er ikke sikker på hva som er galt med meg en gang.
------------------------------------------------------------------
N E I T H

N E I T H

14, Hol


☆ Designet er laget av Liam
hits