Ferie

  • ☆03.03.2012 kl.17:14 ☆

Vi har vinterferie nå, det er deilig. I går dro Vilde til meg etter skolen for at jeg skulle pakke, så dro vi til henne og så dro vi til sentrum for å kjøpe godteri og sånt. Jeg er kvalm og har så dårlig samvittighet at jeg snart ikke orker mer. Jeg følte meg egentlig helt forferdelig i natt, men det gikk over etter hvert. Følte med dum og teit og ja. Jeg får sånne stunder der jeg angrer på at jeg i det hele tatt noen gang har åpnet munnen min og sagt noe. Jeg sier så mye dumt.

Jeg og Vil skal kanskje jogge i dag eller i morgen. Så skal jeg passe brødrene mine i kveld fordi mamma og pappa skal i bursdag. Det blir fint å være litt alene.

Jeg har vondt i hode. Det går over nå, men uansett. Så er jeg trøtt, og trenger en dusj. Hah. Skal straks dusje. Så skal jeg se en film eller en serie elns. Så skal jeg rs'e med Nille hvis det passer for henne. Det blir fint å slappe av. Ingen lekser, prøver, eller fremføringer å tenke på. Elsk.

None ☆

Give a lost star a little bit of new light to shine

14 år gammel jente som er redd for alt og alle, sliter med stor skadetrang og spiseforstyrrelser? Er ikke sikker på hva som er galt med meg en gang.
------------------------------------------------------------------
N E I T H

N E I T H

14, Hol


☆ Designet er laget av Liam
hits