Mistet meg?

  • ☆01.03.2012 kl.19:41 ☆

Jeg føler at jeg har mistet meg selv på en måte. Jeg har ingenting å falle tilbake på. Det å kutte definerer på en måte megselv litt, bare sånn for meg. Nå kan jeg verken kutte, ikke spise, eller kaste opp. Hva kan jeg gjøre for å straffe meg? Hva har jeg som jeg vet er meg? Ingenting. Jeg vet ikke hvem jeg er lengre. Alt jeg vet er at jeg er patetisk og teit og naiv. Nei, jeg vet ikke om jeg hadde noe før heller egentlig. Vet ikke om jeg er noe. Kanskje jeg bare ikke er noe. Bare ingenting..

4 ☆

Sild

01.03.201220:37

Jeg vet så inderlig godt hva du mener. Det du snakker om nå eg hvordan en selvskader faktisk føler seg når han eller hun ikke får gjort det mot seg selv. Det er nettopp i denne kampen at du virkelig lærer deg selv å kjenne mer enn det knivbladet ditt vil.

Hitoro ~

01.03.201220:57

Føler meg sånn jeg også :/

M

02.03.201217:03

Du er hele verden

Nille

03.03.201216:04

Du er den delen av deg som liker å spille rollespill. Du er den delen av deg som ler. Den delen som liker å danse. Du er den delen som liker anime. Den delen som liker å se på stjernene. Du er øynene dine, de nydelige øynene dine. Du er ,ånen, solen og alle stjernene. (Det er sant, alle har en del av dem i seg, for alle(nesten) kjemiske ting som kroppen er bygget opp av er laget i stjernene.) Du er en del av livet mitt.

Prøv gummistrikk. Kanskje det hjelper litt?

Give a lost star a little bit of new light to shine

14 år gammel jente som er redd for alt og alle, sliter med stor skadetrang og spiseforstyrrelser? Er ikke sikker på hva som er galt med meg en gang.
------------------------------------------------------------------
N E I T H

N E I T H

14, Hol


☆ Designet er laget av Liam
hits