Suicidal

  • ☆21.02.2012 kl.23:12 ☆

Egentlig vil jeg på en måte bare gi opp, stikke av. Bare dra vekk alene og aldri se meg tilbake. Kanskje starte på nytt? Eller ikke.

Jeg tenker på det, jeg kunne klart det. Hadde jeg prøvd, så hadde jeg nok klart det. Jeg kunne lett etter noe alkohol og funnet frem alle ibuxene og paracetene vi hadde. Det kunne jeg ha gjort. Jeg har begynt å hamstre ibux, bare litt sånn i skjul, bare i tilfellet. Jeg har bare fire så langt, men jeg skal ta flere i morgen og det er en start.

Egentlig har jeg lyst til å slette bloggen, slette alle spor. Jeg vil ta på meg en maske og fortelle alle sammen - bade IRL og på nettet - at jeg har det kjempe fint. Jeg vil det fordi jeg vet hvor vondt det kan gjøre å lese om at noen du er glad i har det vondt. Men så klarer jeg jo aldri være helt sikker på at noen er glad i meg heller da, ikke på ordentlig. Jeg klandrer ingen.

Er det ikke merkelig hvordan jeg kan være omringet av folk hele dagen, men likevel bli tatt av den ensomme følelsen på natten? Det er som om alt velter over meg. Alle tankene mine, følelsene, alt.

Jeg er egentlig utslitt nå, men jeg klarer ikke sove, klarer ikke slutte å tenke.

3 ☆

Neko Nemura ~

21.02.201223:21

Jeg er glad i deg, og jeg vil alltid vite at du ikke har det helt bra. Jeg er veldig veldig glad i deg.

22.02.201217:08

Kødder du? Herregud Nelly. Herregud. Herregud. Jeg er så redd for å miste deg. Jeg er kjemperedd. Jeg har tenkt på det masse i det siste, vet ikke hvorfor. Jeg vet ikke, har bare tenkt på om du dør eller om noe skjer i det siste. JEG VIL IKKE MISTE DEG. ALDRI. Jeg vil bare... åååh. Vær så snill. Herregud. Jeg er så redd for deg. Klarer meg ikke uten deg. Jeg tror du vet at jeg ikke kommer til å klare meg uten deg. Du vet jeg trenger deg, Nelly.

Herregud. Husker du løftet vårt? Det om at vi begge skal leve? At vi skal klare det? Sammen? Nelly, seriøst. Herregud. Du får snart hjelp. Det går bra. Jeg er så glad i deg. Jeg elsker deg, Nelly. Det blir bedre snart, uknow. Snart.

Marte ◡ ◕

22.02.201220:38

// You understand u.u

Nelly, vær så snill. Jeg elsker deg så ufattelig høyt. Du må ringe meg når som helst om du vil prate. Jeg vil ikke miste deg, nei. Ikke nå, ALDRI.

Give a lost star a little bit of new light to shine

14 år gammel jente som er redd for alt og alle, sliter med stor skadetrang og spiseforstyrrelser? Er ikke sikker på hva som er galt med meg en gang.
------------------------------------------------------------------
N E I T H

N E I T H

14, Hol


☆ Designet er laget av Liam
hits