Drømmer

  • ☆20.02.2012 kl.15:05 ☆Jeg sto forran et stort helfigurspeil på rommet mitt. Jeg la ikke merke til at det speilet aldri hadde vært der før. Venninnen min sto ved siden av meg, litt bak. Hun så på meg, jeg så på meg. Alt jeg hadde på meg var undertøyet. Kroppen min var full av røde, hissige kutt. Jeg så overasket på speilbildet mitt, begynte nesten å le. Jeg kunne ikke huske å ha kuttet så mye? Magen min, lårene mine, armene, leggene, alt var dekket. Venninnen min så på meg. "Jeg visste ikke at det var så mange.." startet jeg. 

Kuttene var så vakre, så røde, så dype, det roet meg ned. Det var godt å se på. Godt å se det jeg hadde lengtet etter. Jeg visste at jeg var helt skrudd i hode, men jeg brydde meg ikke. Jeg likte å se på dem.

Jeg våknet opp, rommet var lyst. Jeg så meg rundt. Det tok en stund før jeg skjønte at det bare hadde vært en drøm. Jeg burde ha visst det, så dum jeg var. Jeg tok med meg dyna og gikk bort til skapet mitt. Jeg klarte ikke la være å se ned på magen min. Nei, kuttene var ikke der, så klart de hadde jo aldri vært der.

Jeg er helt desperat. Jeg vet ikke hvor mye lengre jeg klarer dette.

3 ☆

Liam

20.02.201215:10

Ikke stopp for brått. Da ender det bare med at du eksploderer og nesten tar livet av deg. Tro meg, det vet jeg. Men IKKE vær for snill med deg selv og gå helt tilbake med kuttingen. Ta en dag om gangen, og se hvordan det går. Ikke tillat deg selv å kutte for mye.

Og unnskyld for at jeg ik svarte på meldinga, hadde ik mer penger

Will

20.02.201216:49

Hmm.... Drømmer er noe veldig spesielt det... Man vet alldri hva de vil med oss om de så har en mening i det hele tatt. Men jeg tror at drømmer har en mening og betydning :)

Men kanskje drømmen din prøver å si det at hvis du fortsetter med det kommer kroppen din til å bli skadet. Og veninnen din som et symbol på hjelp? Og speilet for at du skal se deg selv og hva du gjør med deg selv?

Hehe hva vet jeg ^^,

M

20.02.201221:20

Når? Var jeg der? Om jeg var der, vet du vel at du kan snakke med meg om sånn?

Og btw... Du hørte vel mamma på tlf den gangen, men ja. Hun var sint, du ble vel helt skremt når hun ropte og bare la på og sånn.. ja du vet. Men hun var stressa, og hun sa unnskyld senere til meg for at hun kjeftet og sånn. Hadde blitt så glad om du bare kunne glemme hele den greia der. Unnskyld. Det var pinlig. Hun var bare stressa. Det var ikke meningen, sier hun. Hun sier at hun er lei seg for det. Jeg er lei meg for det. Bare glem det. Ikke snakk til meg om det, da gjør du meg en stor tjeneste. Takk Nelly <3

Du er sterk

Give a lost star a little bit of new light to shine

14 år gammel jente som er redd for alt og alle, sliter med stor skadetrang og spiseforstyrrelser? Er ikke sikker på hva som er galt med meg en gang.
------------------------------------------------------------------
N E I T H

N E I T H

14, Hol


☆ Designet er laget av Liam
hits