I want to cry

  • ☆16.02.2012 kl.20:56 ☆

Jeg vil gråte, jeg vil gråte meg i søvn. Jeg takler ikke dette lengre. Jeg er så bekymra, for alt og alle. Jeg er redd. Jeg vil kutte, vil så ufattelig veldig gjerne kutte. Jeg kan jo egentlig ikke på grunn av mamma og pappa, men jeg kan jo kutte et sted de ikke ser det? Jeg må bare, jeg takler ikke mer. Jeg tror jeg bryter sammen snart, unskyld.

Vi har fremlegg i morgen, jeg vil ikke. Jeg er ikke forberedt nok, dette går aldri bra. Jeg skulle så gjerne bare blitt hjemme, bare sovet. Jeg vil sove, jeg er så trøtt. Jeg tror jeg må legge meg litt nå og så stå opp igjen for å se Criminal minds. Jeg må se det frdi jeg elsker å se det og hvis jeg ikke gjør det, vil mamma skjønne at noe er galt. For noe er galt, noe er veldig galt.

3 ☆

Hitoro ~

16.02.201221:07

Uff det er no veldig galdt her også~

MarsMind ₪ølll·o.

16.02.201221:53

Uff ://

M

17.02.201217:23

Nelly, snakk med noen om det. Jeg aner ikke hvem du skal snakke med, da, men det vet vel du best. Noen du stoler på. Uansett, jeg vil alltid være her. Uansett. Når du vil snakke, kan du snakke med meg hvis du vil.

ang framlegg, på tirsdag får vi legge det fram på nytt, de som ikke gjorde det i dag. Jeg gjorde det ikke, fordi jeg klarte det ikke. Jeg begynte å gråte og stuff O.O så jeg skal framføre på tirsdag jeg også. Det går bra, Neith <3

ELSKER DEG NEITH. DU ER MIN FAVORITTPERSON I HELE VERDEN. <3

Give a lost star a little bit of new light to shine

14 år gammel jente som er redd for alt og alle, sliter med stor skadetrang og spiseforstyrrelser? Er ikke sikker på hva som er galt med meg en gang.
------------------------------------------------------------------
N E I T H

N E I T H

14, Hol


☆ Designet er laget av Liam
hits