Friidrett

  • ☆14.02.2012 kl.18:38 ☆

Jeg var på sånn friidrettgreie i går og det var kjempe skummelt. I begynnelsen måtte jeg konsentrere meg om å ikke gråte, senere var jeg så flau fordi jeg ikke klarte øvelsene noe bra, og på slutten bare ventet jeg på at alt skulle være over. Joda, det var fint å trene og gøy å løpe, men jeg fikk ikke slitt meg helt ut og jeg ble ikke sånn ordentlig sliten. Alt var feil, jeg vil ikke tilbake dit. Jeg hater første gang i alt, jeg failer alltid. Jeg skulle ønske jeg hadde startet med alt fra jeg var liten, for da hadde jeg vært flink nå. Det hadde vært bra. På mandag må jeg vel prøve på nytt, jeg vil ikke skuffe mamma eller pappa mer enn jeg allerede har gjort. 

Jeg snakket med helsesøster igjen i dag, denne gangen alene. Det gikk sånn passe. Jeg hater det å sitte der mens hun spør om noe og at det bare blir stille fordi jeg ikke tør å svare. Jeg sitter og mumler, hvisker, og stirrer ned i bordet. Det er så ekkelt. Hun spurte om å få se på armen min... Hun så på den, jeg føler meg litt kvalm når jeg tenker på det.

Resten av dagen gikk ok da. Annet enn at jeg har spist for mye og at mamma lager vaffelkaker - som jeg sikkert må spise -, så har det ikke vært så ille. Mamma hadde ryddet og ommøbelert rommet mitt når jeg kom hjem fra skolen, og jeg ble veldig glad. Jeg elsker at rommet mitt er ryddig. Så er det Frustrerte Fruer i dag og jeg gleder meg til å se det.


Liam var så utrolig fin på håret etter at han hadde klipt seg ^
Unskyld Liam, men du er så søt c: Ilu, vennen <3 ^w^

One ☆

Marte ◡ ◕

14.02.201218:46

Stakkar vennen min :c

Give a lost star a little bit of new light to shine

14 år gammel jente som er redd for alt og alle, sliter med stor skadetrang og spiseforstyrrelser? Er ikke sikker på hva som er galt med meg en gang.
------------------------------------------------------------------
N E I T H

N E I T H

14, Hol


☆ Designet er laget av Liam
hits