Så redd

  • ☆12.02.2012 kl.11:21 ☆

[Tumblr]

Pappa så kuttene mine. Bare tanken på det gjør meg kvalm. Det var så fælt. Han satt og spurte meg om alt mulig og jeg visste ikke hva jeg skulle si, klarte ikke si noe. Alt kom bare ut som en slags gråtkvalt mumling. Han fortalte det til mamma, jeg tror hun gråt. Nå vet de det begge to, og jeg skal snakke med helsesøster til uka. Mamma snakket om BUP og pappa snakket om psykolog. Jeg er så redd. Jeg gruer meg så veldig.

I tillegg skjønte mamma at jeg ikke var den eneste, så nå har jeg laget masse problemer for venninna mi også. Dette suger. Jeg vil bare stenge meg inne på et mørkt rom og ligge der og råtne. Jeg takler ikke dette.

De vet bare om kuttene på lårene mine, og ingenting om spisingen. Derfor har jeg latet som alt har vært bra og spist og spist og spist hele helgen. Jeg er så feit at herregud. Jeg føler meg elendig, jeg er kvalm, jeg klarer ikke gråte selv om tårene presser på, og jeg klarer ikke se på mamma eller pappa fordi jeg skjemmes så. Jeg skjemmes så ufattelig mye.

8 ☆

Nille

12.02.201211:31

Shhh. Det går bra. Jeg lover. <3

Liam

12.02.201212:20

Søte du, jeg vet hvor fælt det er. Mamma så noen av kuttene min tror jeg, men hun gjorde ikke noe. Likevel skremte det meg til døde. Snakk med meg, jeg savner deg. Masse.

Marte ◡ ◕

12.02.201214:19

Nelly da. Du må prate med meg om du vil, vær så snill. Jeg savner å prate med deg, så utrolig. Men jeg er her om du vil prate.

M

12.02.201217:05

si det om spisingen til helsesøstra eller de bupfolkene. jeg kommer til å si det hvis ikke du sier det. fordi jeg skylder deg det.

M

12.02.201217:07

Og uansett, det er helt greit. Jeg er glad i deg. Jeg er glad for at du sa det. Du er et menneske. Vi er alle mennesker. Det at de veit om meg, kan være en god ting. Slapp av, pust. Det kommer til å gå bra.

M

12.02.201217:21

faenfaenfaen jeg gruer meg til i morgen faen

jeg trenger deg her med meg nå. jeg trenger en klem selv om jeg hater klemmer. jeg trenger å snakke med deg. faen, som jeg gruer meg.

╰☆╮Malin╰☆╮

17.02.201219:40

Huff da:/ det kommer til å gå bra :) jeg går dit og de prøver å hjelpe meg så godt de kan. Men nå som de snakker om spising og sånt og prøver å gå meg til å spise mere og finne ut måter jeg kan spise mer på får jeg ikke til å si det som det er. Sier bare jada også går jeg innpå et annet tema også hender det at de glemmer det (:

Jeg fant bare bloggen din helt random o.O husker du meg ? Var venner på den andre bloggenc:

N E I T H

18.02.201211:07

╮Malin╰a: Jeg husker deg masse :"D

Give a lost star a little bit of new light to shine

14 år gammel jente som er redd for alt og alle, sliter med stor skadetrang og spiseforstyrrelser? Er ikke sikker på hva som er galt med meg en gang.
------------------------------------------------------------------
N E I T H

N E I T H

14, Hol


☆ Designet er laget av Liam
hits