Awake.

  • ☆06.02.2012 kl.23:10 ☆


[ Privat/Tok det av broren min for en stund siden ]

Jeg føler meg veldig våken akkurat nå. Den tomheten jeg følte, det var rett og slett tristhet. Jeg er vel bare utrolig sliten av alt. Jeg trodde jeg skulle sovne på skolen i dag, i siste timen. Pluss at læreren min fikk meg til å lese både spansk og engelsk. Jeg leser så klumsete, lavt og teit. Jeg ville bare synke ned.

Det er iskaldt ute, og jeg tror at jeg begynner å bli litt syk, for halsen min er skikkelig ekkel. Den .. ja, æsj. Jeg vil ikke gå glipp av skolen. Jeg vil få gode karakterer, og jeg vil at foreldrene mine skal tro at alt er som normalt. Det er veldig viktig.

I morgen skal jeg begynne å skrive opp alt jeg spiser, og trappe ned på maten. Jeg har vært helt føkka i hode i det siste, så jeg har spist og angret. Det skal det bli slutt på.

2 ☆

Music Monster Mokkame c:

07.02.201216:57

Jeg får så vondt av at du har så dårlig selvbilde. Jeg er ganske sikker på at du ikke har noen grunn til å slanke deg! Du er sikkert helt perfekt som du er! Men jeg vet hvordan det føles. Å ligge om kvelden med dårlig samvittighet fordi jeg spiste det jeg spiste D: Det er ingen god følelse D: Og jeg vil ikke at du skal ha den! JEG VIL TA EN STØVSUGER Å SUGE UT ALT DET TRISTE I DEG! OG SUGE UT DET DÅRLIGE SELVBILDE OG PUTTE INN FINE ORD OM DEG!

//Jeg vet hvordan det er. For to uker siden følte jeg meg nesten helt tom. Jeg har to bestevenner jeg stoler mer på enn noe annet! Og den ene bor i bergen (han er kjæresten min) og hun andre på på Gol/Flå, det er en halv time med buss unna her. Og jeg hadde ingen. Jeg løp inn i en venninne. Jeg brøt sammen i gråt, fordi alt ble alt for mye den kvelden. Jeg fortalte ikke venninnen hva jeg følte eller hva jeg gråt for eller noe. Meningen var heller ikke å bryte ned å gråte. Det var skummelt. Det har aldri skjedd noe sånt før! Det var utrolig masse som gikk inn på meg den kvelden. Men en av de tingene som var mest tungt, var følelsen av at ingen brydde seg. Jeg følte meg ubetydelig og ubrukelig på noen måte. Mislykket. Og den følelsen er jeg blitt LITT for godt kjent med. Det har vært en av grunnene til at jeg kuttet meg før. Jeg har endelig klart å slutte med det. Jeg har ikke skjært meg på noen måneder, og jeg er kjempe stolt av meg selv.. at jeg har klart det! Man skal ha utrolig stor viljestyrke for å klare å slutte. Jeg kjenner fortsatt noen ganger trangen til å kutte meg. Men jeg lar vær. Snakker heller med noen som faktisk bryr seg! Det er HELT uvandt for meg! At noen faktisk bryr seg. Men som sagt: nå har jeg to av de besteste vennene som finnes! De bryr seg faktisk. Det er en veldig god følelse.

Så jeg vet hvordan følelsen er. Men husk! JEG ER HER! Selv om du ikke kjenner meg eller noe, så er jeg her! Og jeg bryr meg! Jeg vet det kan være helt forjævelig å føle seg som dette. og ja.. ville bare minne deg på at.. jeg er her om du vil snakke! Noen ganger kan det være godt å bare ha noen å snakke med! Og jeg BRYR meg! Dette er ikke bare noe jeg sier.

M

07.02.201217:03

Åh, du er så perfekt. Skjønner ikke at du ikke kan se det.

Give a lost star a little bit of new light to shine

14 år gammel jente som er redd for alt og alle, sliter med stor skadetrang og spiseforstyrrelser? Er ikke sikker på hva som er galt med meg en gang.
------------------------------------------------------------------
N E I T H

N E I T H

14, Hol


☆ Designet er laget av Liam
hits