Dagbok

  • ☆06.02.2012 kl.20:43 ☆


[ Privat/Boka mi ]

Mamma fant dagboken min for noen dager siden. Hun så bare litt, før jeg rev den fra henne. Hun så at jeg hadde skrevet at jeg ikke skulle spise, og at jeg hadde skrevet ned hvor mange kilo jeg veide og sånn. Heldigvis hadde hun ikke god tid, for hun skulle bort, men hun tok det heldigvis ikke veldig alvorlig. Det irriterte meg litt, men det var jo bra da. Hun smilte, lo nesten. Hun tror ikke jeg mente noe av det. Hun tror det var tull. Hadde jeg og trodd for noen måneder siden.

Jeg vet ikke hva jeg føler nå. Jeg føler ingenting. jeg er kjempe sliten. Kjempe trøtt. Jeg vil sovne og ikke våkne.

4 ☆

Sild

06.02.201221:02

Foreldre som leser dagbøkene til ungene sine... det er så.. asdfghjkløæ. Dagbok er noe helt privat. INGEN skal lese den. Geez. Kiloene dine forteller deg ikke hvor nydelig du er Neith.

Will

06.02.201223:07

OI!

Litt dumt at hun såg i den! Det er jo DIN bok og INGEN andre sin! Dagbøker er private og gjelder kun for den som eier den! Andre burde ikke snoke :(

Music Monster Mokkame c:

06.02.201223:37

Neith. Du er 13. du har hele livet ditt forran deg! Du kan ikke grave deg lengre og lengre ned i dritten du allerede er i. Hvis det i det hele tatt er noe stort ( JEG SIER IKKE AT DU ER ET SYTEPAVE! IKKE TA NOE AV DETTE FEIL!) men du burde prøve å se det positive i ting. og hvem er jeg til å snakke? jeg er ganske pessimistisk sjæl, og klarer noen ganger ikke se det positive i ting. Jeg har heller ingen tro på meg selv, men jeg er bare 14 og blir snart 15, jeg VIL bli noe. jeg KAN ikke gi opp. jeg er for sta! jeg skal bli noe, leve livet mitt fult ut og om det ikke skjer som jeg håper så er det ingen grunn til å deppe, med mindre det er skikkelig ille da.

Jeg vet ikke hva du har liggende bak deg. Men jeg VET du har potensiale til å se det positive i ting. Å være ærlig med deg selv! Jeg er sikker på at du er en herlig person. Litt trist at eg ikke kjenner deg :'c Ikke bli provosert av noe jeg skriver pliiis! Jeg vil bare vite hvordan du føler deg og PRØVER (jeg vet eg er drålig) til å gi råd.

jeg ramler ofte inn i deppe perioder. men det handler om å være sterk og komme seg igjennom dem. Det tok meg mange år, men jeg har endelig funnet mine to bestevenner. De skinner for meg mer enn noe annet. og jeg lever for dem! jeg lever for å bevise for meg selv at jeg ikke skal bli noe failure stempel!

jeg tror du kanskje vil skjønne det en dag. MEN HALLO DER NEDE! jeg vet hvor vanskelig det er å komme opp! og jeg vil at du skal vite at du kan snakke med meg og jeg kan prøve å gi deg så mye råd som mulig selv om jeg ikke er flink. men jeg vil vise deg at jeg bryr meg! Jeg viser at jeg har forståelse for hvordan det er der nede. og det kan være helt forferdelig. jeg vet! men ja.. jeg tror jeg har sagt mitt. åsså er jeg litt trøtt btw D: såå om det er noe som ikke gir heelt mening, bare ta kontakt.. oki? jeg vil bare at du skal vite at det er faktisk noen som bryr seg om deg! selv om det er noen du ikke kjenner en gang! Liksom, jeg hadde en veldig god internett venn (vi er fortsatt venner) men han truet med å ta livet sitt en dag, og jeg FREAKET! og jeg vil ikke at noen skal oppleve det! Ikke du! ikke familien din! ikke vennene dine! okEI? såå.. jaa. jeg håper jeg gjorde meg selv klar nå.. jeg er her! jeg bryr meg!

MarsMind ₪ølll·o.

07.02.201215:26

Hater når foreldre leser dagbøkene til barna sine.. det er så så mø.

Du skal bare vite.. du er nydelig og selv om jeg ikke kjenner deg så bryr jeg meg-

Give a lost star a little bit of new light to shine

14 år gammel jente som er redd for alt og alle, sliter med stor skadetrang og spiseforstyrrelser? Er ikke sikker på hva som er galt med meg en gang.
------------------------------------------------------------------
N E I T H

N E I T H

14, Hol


☆ Designet er laget av Liam
hits