Ny start

  • ☆05.02.2012 kl.15:18 ☆

Hei. Dette blir jo min første post på en ny blogg, så jeg kan vel fortelle litt om meg selv, men aller først vil jeg skrive om hvorfor jeg blogger.

Jeg skal bruke denne bloggen som en terapiblogg. Den første terapibloggen jeg hadde het "Iwillneverbegoodenough" og senere hadde jeg "Neithssecretthoughts", grunnen til at jeg nå har laget en ny er at for mange folk fant ut om bloggen min, og det ble for risikabelt. Derfor laget jeg nå denne. Designet kopierte jeg fra den forige og det var Liam som lagde det til meg [ Link i sidemenyen ].

Jeg er en jente på 13 år. Jeg elsker musikk, bøker, anime, te, biblioteker, katter, og koselige, varme kvelder. Jeg tror ikke at jeg har en ordentlig spiseforstyrrelse, men jeg telle kalorier, prøver å ikke spise, og kaster opp når jeg klarer. Ehm det hørtes kanskje litt ille ut, men det er ikke så farlig altså. Jeg kutter meg av forskjellige grunner; selvhat, fortvilelse, frustrasjon.. Jeg vet ikke hvor store problemer jeg har, men jeg føler at jeg får det til å høres veldig ille ut da. Jeg vil ikke fortelle foreldrene mine om noe av dette fordi jeg ikke vil de skal bli lei seg, fordi jeg vil finne ut av dette selv, og fordi jeg er redd for at de skal stoppe meg, for jeg vil ikke slutte med det. Jeg vil ikke slutte å kutte, men jeg vet at jeg må gjøre noe før sommeren.

Hvis det er noe mer dere lurer på, så er det bare å spørre. Jeg skal prøve å svare.

One ☆

MarsMind ₪ølll·o.

05.02.201216:43

Jeg vil heller ikke at foreldrene mine skal vite at jeg kutter, jeg vil ikke at de skal bli lei seg og hva i all verden vil de liksom tro om meg? :s kuttingen min er ikke ille. Men jeg ser selv at det blir dypere for hver gang.. Jeg vil veldig gjerne slutte, men vil ikke at folk skal få vite om det.. Og jeg vil heller ikke til psykolog eller noe. Jeg må seriøst få gjort noe før sommeren :/ Jeg får panikk når folk begynner å fikle med strikkene og armbåndene jeg har på meg.

Og nå har jeg begynt å skamme meg over kroppen min, jeg har begynt å spise mindre ..

Mamma har lagt merke til at jeg ikke er like glad som før og jeg gråter hver dag... Hva skal det være godt for egentlig, gråting hjelper meg jo ikke.

Jeg må rett og slett bare finne ut og takle dette på egenhånd.

Du er nå en av de enste som vet om dette..........

Give a lost star a little bit of new light to shine

14 år gammel jente som er redd for alt og alle, sliter med stor skadetrang og spiseforstyrrelser? Er ikke sikker på hva som er galt med meg en gang.
------------------------------------------------------------------
N E I T H

N E I T H

14, Hol


☆ Designet er laget av Liam
hits